Back on track, again:

Hej alla käraste läsare,
Nu har det återigen gått en period mellan mina inlägg så jag måste skräpa till mig med att slå mig själv på fingrarna och börja uppdatera som förut. Men jag har haft mycket för mig och där med inte mycket tid övers till bloggen.
Men hur mår ni läsare?
Själv mår jag bra. Kan börja med att ta upp från senaste inlägget, vad som har hänt efter det.
Skolan:
Skolan har rullat på och nu är nivå 2 klar, då jag klarade Final Exam så går jag vidare till nivå 3, vilket jag ser fram emot. Även om det blir mycket plugg..
Det som känns så tråkigt är att denna period på året är en period då en hel del människor slutar på KAI. Vicky har åkt hem till Sverige, men lyckligtvis kommer hon tillbaka 2 månader i sommar! Jamey har åkt hem till Kina för att gifta sig, Park har åkt hem till Korea, Sabrina till Italien, Jgor till Italien och sedan så är några kvar men slutar skolan för andra skolor eller universitets.
Jag önskar 'lycka till' till mina vänner.
TOKYO INTERNATIONAL ANIME FAIR 2010:
Lördagen den 27/3 var jag, Åsa och Maddie på Japans största anime konvent. Det var verkligen en upplevelse!
När vi gick runt där var vi nog runt 20-30 000 människor circus. Helt sjukt.. Men!
Jag blev så lycklig när vi går till ett bås och där ser jag den stora skylten som säger NIHON KOGAKUIN UNIVERISTY CREATOR'S CORNER och där finns några studenter från min dröm skola, som även dom studerar för att bli röstskådespelare. Jag ställde mig och tittade på deras uppträdande då de agerade på scen till ett tecknat klipp och jag har aldrig känt mig lika säker som då och jag vet att jag kan och jag ska bli en röstskådespelerska här i Japan!
Förutom det så var jag med mina homies till Shibuya igår. Vi fick se vår kamrat/idol HITT på storbildstv, och de visade upp hans musikvideo. Det var så fantastiskt att få se!!
Efter det gick vi till H&M som är så sjukt populärt i detta land, vilket gör mig glad för de har i ärlighetens namn bättre utbud än i Sverige. Jag köpte då på mig en ny utlimatum-söt outfit som har blivit en ny favorit!
Sedan bar det av till vårat favorit ställe, Malibu Extensions, där det blev till att piffa upp sig ännu en gång.
Maddie fixade till sitt underbara hår till långt blondt med blått underhår och tre rosa slingor på sidan. Så bedårande att jag får diabetes!
Själv skaffade jag mig långt kolafärgat hår, och jag älskar det. Verkligen, jag älskar det som bara den!
Åsa är så söt som hon är så hon satt med ett glatt ansikte och sa "Äh, jag klarar mig utan men jag vill prova dreadsperuken i fönstret!". Haha, jag känner för att köpa den åt henne. Bara för att.. Haha.
Nu ska jag fixa till lite i rummet, samt sätta igång värmen för vårt hus är kallt!
Känns bra att vara tillbaka, puss och kram på er alla.
New hairstyles and happy homies almost at midnight in Shibuya.

Tiden går fort när man har roligt,

Hej alla kära läsare,

Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte har uppdaterat. Det är inte alltid lätt att hinna med nu för tiden.
Nästa vecka har jag alla slutprov för denna termin och jag börjar bli småttnervös. Det är 5 delar och alla ska klaras för att gå vidare till nästa nivå. Jösses.. Kan det inte räcka med ett fjuttigtprov? Haha, då vore jag nöjder!

I fredags 5/3 var det dags för Speech Contest.
Morgonen vaknade jag och gjorde mig iordning. Med svart strumpbyxor, svarta pumps, svart ballongklänning och en skottsrutig grön midjekort-kavaj med ett halsband från min faster Anneli med underbar familj.
Jag var inte nervös då men oj vad nervös jag blev när vi kom fram till stället och det var dags för oss att förberedda med uppvärming inför våra lärare. Jag ville sätta mig på första bästa tåg hem till min kära säkra futon och somna om men jag gjorde som min morbror skrev åt mig, jag bet ihop och gjorde mitt bästa.

Jag menar det verkligen från hela mitt hjärta;
Jag vill tacka alla som gjorde så fina jobb på Speech Contest. Alla tal som riktigt duktigt skrivits och mina vänner som gjorde dagen riktigt bra. André, grattis till första plats! Du om någon förtjänade verkligen att vinna hela alltet!
Maria och Jonathan, grattis till special prices! Cyrus, grattis! Victor, du var riktigt duktig!!
Tack alla så mycket. ♥

Helgen spenderades med att smälta allt, och sedan bara ta det lugnt.

Men ni, skriver snart igen.
Puss och kram.

Truth


Truth by Arashi

Jag älskar den här låten, musikvideon, Aiba och Arashi som band.
Allt jag kan säga är att; (mamma jag vill ha den karln!) de är värda den berömelse de har.
De är så himlans, balubans bra att jag ska ta och... le lite extra, haha!

(Nat, Angie.. Ni borde ta en titt, detta är verkligen något bra!)


*

Tsunami, sol och chips..

Det var det söndagen bestod utav.

Igår när jag vaknade pluggade jag utan vetskap om tsunamivarningar och att det var jordbävning här och där.
Jag visste om Chile och Hawaii, samt Okinawa förstås, men inte att det var på väg in i hela Japan.
Så när mina vänner hördes i köket gick jag ut och fick veta att vi har varningar om tsunami i Japan.
Vi kollade på tv där de varnade på alla kanaler om att vågor var på väg, men med tur kom det aldrig någon större farlig våg. Det inträffade en våg i en hamn på 1m och 20cm, sedan på ett annat ställe på 1m men det var lyckligtvis allt.

(Kan här i mellan tala om att min titel heter så för att det var på dagen soligt och jag åt mycket chips. Det var gott.)

Jag har aldrig trott att något som en tsunami skulle ske någonstans jag var, av någon anledning. Men många gånger kan jag vara en rätt så hakuna-matata person, så det är inte direkt att jag tror att jag någon gång komer krascha med en bil eller med ett flygplan heller..
Men jag erkänner att en lustig känsla i kroppen kom ändå. Jag minns så väl när tsunami-vågen kom i Thailand och så många liv spilldes. Att det skulle ske igen vore fruktansvärt.. Det som har hänt i Chile är fruktansvärt, jag tycker så synd om människorna där borta.
Naturkatastrofer är inte att leka med, och som jag sa till min mamma i telefon "Med tanke på det konstiga snövädret i nord, regn vädret i medelhavet, tsunami och jordbävningar.. Inte underligt att de beräknar att vi går under 2012".
Nu ska man inte skämta så men det är ju så man börjar undra.. eller hur?

Utöver det så är jag nervös inför fredag. Då är det dags för mig att delta i Speach Contest och hjälp.. Jag är nervös tjej! Idag drog jag en lapp som skulle sätta mig på platslistan för turordningen och jag är 3:de personen ut.. OJ!
Hur ska detta gå, Kami-sama?

Sen, så kan jag tillägga att det nu är 1 mars och mina föräldrar kommer hit 31 mars, jag är så glad just nu!!
Saknar mina föräldrar, vi har inte sätts på ett halvår och det är långt.. Det ska bli jätteroligt att äntligen få skratta med mamma och pappa, prata med dom och bara umgås. Saknar min kära mor och far. Dock så vet jag redan nu att det kommer bli mycket "stå där, ställ dig där och så tar vi en bild där" Haha, eller hur mamma? (Du vet att jag bara retas och egentligen tycker om det!)
Det är också perfekt att enligt min lärare beräknas sakura blommerna blomma upp när de kommer, vilken tur ni har!

Nejmen, nu ska jag lägga in lite andra saker på denna blogg, men i andra inlägg.
Jag tackar ni läsare för att ni läser, är så roligt att se att det finns folk som har intresse av vad jag skriver.
Tack så mycket,

Malin ♥

RSS 2.0